Хто добре розуміється на комп'ютерах і може мені підказати, як правильно зайти в біос, щоб не виникло жодних проблем із комп'ютером? В інтернеті скрізь по-різному пишуть, не знаю, кому вірити.
Биос на компьютере
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться2Четверг, 25 ноября, 2021г. 19:05:31
Хто добре розуміється на комп'ютерах і може мені підказати, як правильно зайти в біос, щоб не виникло жодних проблем із комп'ютером? В інтернеті скрізь по-різному пишуть, не знаю, кому вірити.
Зайти в Біос не складно, і жодних проблем у тебе не виникне в будь-якому випадку, принаймні, якщо ти просто зайдеш у Біос і нічого там робити не буде. Найчастіше, щоб зайти в БІОС, потрібно вчасно увімкнути комп'ютер натиснути потрібну клавішу, залежно від вашої системи.
Поделиться3Четверг, 25 ноября, 2021г. 20:53:42
Зайти в Біос не складно, і жодних проблем у тебе не виникне в будь-якому випадку, принаймні, якщо ти просто зайдеш у Біос і нічого там робити не буде. Найчастіше, щоб зайти в БІОС, потрібно вчасно увімкнути комп'ютер натиснути потрібну клавішу, залежно від вашої системи.
У мене звичайний комп'ютер, не найпотужніший. Зараз стоїть віндвос 7, але я хочу поставити новішу версію, думаю щодо 10-віндовс. Головне правильно її встановити, і як я зрозумів, зробити це можна лише через Біос.
Поделиться4Пятница, 26 ноября, 2021г. 02:15:47
У мене звичайний комп'ютер, не найпотужніший. Зараз стоїть віндвос 7, але я хочу поставити новішу версію, думаю щодо 10-віндовс. Головне правильно її встановити, і як я зрозумів, зробити це можна лише через Біос.
Правильно встановити віндовс можна лише через БІОС. У цьому насправді нічого складного немає, я коли вперше встановлював віндовс, теж думав, що буде складно, але це виявилося не так.
Можу порадити глянути стати про те, як правильно та безпечно зайти до БІОС https://blog.foxtrot.com.ua/pk-i-noutbu … v-i-profi. html і що він взагалі собою представляє.
Там дуже багато корисної інформації, яка буде дуже корисна новачкові. Там є всілякі комбінації клавіш для різних систем, щоб зайти в Біос. Дуже корисна стаття, рекомендую.