Unique Role Play

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Unique Role Play » Жалобы на бандитов » Новий тостер в Києві

Новий тостер в Києві

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

У мами день народження зовсім скоро, подумую щодо подарунка у вигляді тостера. Мені здається, що подарунок сам по собі непоганий, от тільки не знаю, який і де його вибрати. Які місця в Києві для покупки тостера можете порадити?

0

2

Barfin написал(а):

У мами день народження зовсім скоро, подумую щодо подарунка у вигляді тостера. Мені здається, що подарунок сам по собі непоганий, от тільки не знаю, який і де його вибрати. Які місця в Києві для покупки тостера можете порадити?

Дивлячись який у тебе бюджет на покупку тостера, хоч вони в цілому і не дуже дорогі, але десь за 300-400 гривень можна взяти стандартний і хороший тостер, дешевше навряд чи знайдеш.

0

3

Ревершлак написал(а):

Дивлячись який у тебе бюджет на покупку тостера, хоч вони в цілому і не дуже дорогі, але десь за 300-400 гривень можна взяти стандартний і хороший тостер, дешевше навряд чи знайдеш.

Ну, я навіть трохи більше готовий витратити на покупку тостера, близько 500 гривень думаю є. В принципі, потрібен самий звичайний тостер, головне, щоб працював нормально, без проблем, решта не так вже й важливо.

0

4

Barfin написал(а):

Ну, я навіть трохи більше готовий витратити на покупку тостера, близько 500 гривень думаю є. В принципі, потрібен самий звичайний тостер, головне, щоб працював нормально, без проблем, решта не так вже й важливо.

Головне китайські тостери не візьмеш і тоді все нормально буде, хоча, може і деякі китайські моделі теж будуть ідеально працювати, раз на раз не доводиться.
Що стосується самого тостера і місця, де його можна купити. Ми купували в розетці https://bt.rozetka.com.ua/ua/toasters/c80145/ живучи в Києві за кілька днів нам його доставили.
Головний плюс купувати техніку в інтернет магазинах, це асортимент. Такого великого асортименту, як в інтернет магізне ти ніде не знайдеш, можеш навіть не намагатися.

https://content2.rozetka.com.ua/goods/images/big_tile/74528874.jpg

0

Вы здесь » Unique Role Play » Жалобы на бандитов » Новий тостер в Києві